Παραίτηση Χάρη: Άλλα ο Προδρόμου, άλλα η Κ. Βασιλείου στο ΣΙΓΜΑ

Κυβερνητικό αλαλούμ επικρατεί αναφορικά με την δήλωση της αναπληρώτριας κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι ο Χάρης Γεωργιάδης, έθεσε την παραίτηση του χθες (7/3) ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Τη σχετική τοποθέτηση η κυρία Κλέλια Βασιλείου, την έκανε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ το πρωί της Παρασκευής (8/3).

Λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στην μεσημβρινή εκπομπή του σταθμού «Μεσημέρι και Κάτι», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος

Προδρόμου, δήλωσε ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα.

Μάλιστα, η εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», προέβαλε το «επίμαχο» απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», με την κυρία Βασιλείου να αναφέρει ότι, χθες ο κ. Γεωργιάδης, υπέβαλε την παραίτηση του στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

Ερωτηθείς εκ νέου ο κ. Προδρόμου τελικά τι ισχύει από τα δυο δήλωσε: «Ισχύει αυτό που σας είπα. Ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης του υπουργού Οικονομικών. Εκ παραδρομής, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό το σχόλιο. Θα εννοούσε βεβαίως αυτό που ξέρουμε όλοι ότι ο υπουργός Οικονομικών σε κάθε στιγμή όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν παρουσιαζόταν υπεύθυνα ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου και ενημέρωνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα