Επ. Αναστασιάδη: Διορισμός Διοικητικού Συμβουλίου

«Η αρχή της υλοποίησης της μεταρρύθμισης της υγείας παίρνει ‘σάρκα και οστά’», αναφέρει Ανακοίνωση Τύπου του επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη δείχνει εμπράκτως την πολιτική της βούληση για υλοποίηση της μεταρρύθμισης της υγείας και την στήριξη των δημοσίων νοσηλευτηρίων

με την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και τον διορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για την εποπτεία ρύθμισης λειτουργίας των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

Η αυτονόμηση είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κομμάτι για την μεταρρύθμιση στην υγεία και ο διορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η αρχή της υλοποίησης αυτής, με ανεξάρτητα άτομα εγνωσμένου κύρους και μεγάλη εμπειρία στα θέματα υγείας και διοίκησης.

Με αυτό τον τρόπο, η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη για ακόμη μία φορά διαψεύδει τους όποιους κινδυνολόγους και τις όποιες Κασσάνδρες και αποδεικνύει εμπράκτως την βούληση, την ετοιμότητα και τον σωστό σχεδιασμό της, για να πάρει σάρκα και οστά αυτή η τόσο σημαντική μεταρρύθμιση της υγείας που αφορά και ενδιαφέρει τον κάθε πολίτη ξεχωριστά αυτού του κράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα