Παπαχαραλάμπους: Ξέρουμε το ποιόν Αναστασιάδη-Θέλει να με βγάλει μυθοπλάστη

Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής βρέθηκε σήμερα ο τέως Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίο κλήθηκε να μιλήσει για τις αναφορές τους περί παρέμβασης του κ. Αναστασιάδη στην έρευνα της Αρχής για τον φιλικό αγώνα Καρμιώτισσα – Απόλλων.
Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε ότι «δεν με ενδιαφέρει ότι είναι τέως Πρόεδρος και ούτε αν θα πείσω κάποιον. Θα πείσω».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν είχε παραδεχθεί ότι είχε πάει στις Σεϋχέλλες. «Μετά

μας είπε ότι πήγε μια φορά και τελικά πήγε δυο φορές. Προέβη σε αδίκημα ψευδορκίας και κανένας σας δεν το σχολίασε. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε το ποιόν του εν λόγω ανθρώπου. Προσπαθεί να με βγάλει μυθοπλάστη».

Διαβάστε ακόμη: Αλαλούμ με τους κόκκινους φάκελους UEFA - Άγνωστο πού πάνε και ποιοί ερευνούν

Σημείωσε ότι το κακό ξεκίνησε από το Ανόρθωση – Απόλλων. «Λανθασμένα ο Τύπος κατάλαβε ότι ερευνούσαμε το μιτσοκάμιμα. Εμείς ερευνούσαμε όλο τον αγώνα».

Σημείωσε ότι, «δέχθηκα πιέσεις από τους πάντες για τον σχετικό αγώνα, πήγαν στο προεδρικό παράγοντες. Όσον αφορά τους φιλικούς αγώνες αντιλήφθηκα ότι κανένας δεν ήθελε να λειτουργήσει η Επιτροπή».

Ανέφερε ότι πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο και τόνισε το θέμα με τους κανονισμούς λειτουργίας της Αρχής. «Ότι δουλειά και να κάνει η Επιτροπή, αν πάει στο δικαστήριο θα πέσει. Έγινε μια επιτροπή για να καταρριφθεί και να μην εξετάζει».

Μιλώντας για την παρέμβαση του τέως Προέδρου για τον φιλικό αγώνα Καρμιώτισσας – Απόλλων, ανέφερε ότι «με πήρε τηλέφωνο ο Αναστασιάδης και με ρώτησε για το ματς. Μου είπε ότι έχουμε πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε. Με ρώτησε ο Απόλλωνας τι φταίει; Αφήστε τα μικροπράγματα».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαχαραλάμπους του απάντησε. «Είπα του να το ξεχάσει. Μου έβαλε τις φωνές και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Η Αρχή όμως συνέχισε τη διερεύνηση του αγώνα.

Όταν ερευνούσαμε τον αγώνα Ανόρθωσης και Απόλλωνα έμαθα ότι παράγοντες των δύο ομάδων ήταν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Διαβάστε ακόμη: Αναστασιάδης για Παπαχαραλάμπους: Κακόβουλοι οι ισχυρισμοί έγιναν επί σκοπώ

Keywords
Τυχαία Θέματα