ΠΑΟΚ: Θετικός σε έλεγχο ντόμπινγκ
Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, στο περιθώριο του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ανακοίνωσε την Τρίτη (21/4) τις ομάδες που θα καθίσουν στο... εδώλιο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής, ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.
Συγκεκριμένα στον 26χρονο γκολκίπερ ανιχνεύθηκε η ουσία μεθυλεξαναμίνη, η οποία επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β' δείγματος στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, που έληξε 4-3 υπέρ του "τριφυλλιού".
Στην επίσημη ενημέρωση αναφέρεται το εξής: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 23-04-2015 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 31η Αγωνιστική.
Αναλυτικά: ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Α.Γιακουμή (ποδ/στή): διότι: "Καλείσθε ενώπιόν μας την 23-4-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών προς απολογία, διότι σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 8-3-2015 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία μεθυλεξαναμίνη (methylhexaneamine).
Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας. Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA".
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή κάλεσε και τις εξής ΠΑΕ σε απολογία, την ίδια μέρα και ώρα:
''Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ".
- ΠΑΕ ΑΟΚ διότι "Βάσει των αναφερομένων στην από 14/4/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 23-4-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δείτε τα 7 πράγματα που θα έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ μέχρι το 2020! Για το 6ο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό...
- Το τραγικό περιστατικό και ο πανικός της Σκορδά στα γενέθλια του γιου της... [video]
- «Βουλιάζει» το χρηματιστήριο
- 3 πράγματα που θέλει ο άνδρας για να ερωτευτεί
- Ένας προορισμός για… οικογενειάρχες
- To φάντασμα πίσω από το κοριτσάκι έχει προκαλέσει χαμό στο internet!
- Το tweet της Μενεγάκη, μετά τη γέννηση της κόρης της!
- Δάκης: Το πρόβλημα υγείας του και το πειραγμένο κύτταρο του εγκεφάλου
- Σόιμπλε: Δίνω διορία στην Ελλάδα ως τις 30 Ιουνίου
- Ξύπνησε από το κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Άρση της αυριανής 24ωρης απεργίας αποφάσισε η ΕΜΕΛ
- ΑΕΛ: Το παιχνίδι του κόσμου
- Πανιώνιος: «Βόμβα» με πιθανό υποβιβασμό
- Το πρόγραμμα της Εθνικής Παίδων U-17 στην Αλβανία
- ΠΑΟΚ: Θετικός σε έλεγχο ντόμπινγκ
- Φραστική επίθεση στους διαιτητές!
- Ενδιάμεση: Ναι από Delek στην επέκταση που ζήτησε η ΔΕΦΑ
- Πρωτάθλημα ακαδημιών Φούρνοι Ζορπάς
- Επιβεβαίωσε ενδιαφέρον για Κύπρο η CobaltAir
- Ομόνοια: «Σε πλαίσια αθλητοπρέπειας»
- Τελευταία Νέα Sigma Live
- ΠΑΟΚ: Θετικός σε έλεγχο ντόμπινγκ
- Αρχίζει διερεύνηση των καταγγελιών Ερωτοκρίτου κατά Κληρίδη
- Φραστική επίθεση στους διαιτητές!
- ΑΕΛ: Το παιχνίδι του κόσμου
- Επιβεβαίωσε ενδιαφέρον για Κύπρο η CobaltAir
- Χάνει και Μπίλια η Λάτσιο
- Πρωτάθλημα ακαδημιών Φούρνοι Ζορπάς
- Ομόνοια: Εκτός οι Ρουνιέ, Ρούμπιο και Φυλακτού
- Ενδιάμεση: Ναι από Delek στην επέκταση που ζήτησε η ΔΕΦΑ
- Το πρόγραμμα της Εθνικής Παίδων U-17 στην Αλβανία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Μισά λόγια Σταθάκη για τους πολυθεσίτες συνεργάτες του
- Μαξίμου: Το μεταναστευτικό δεν είναι πρόβλημα μόνο της Ελλάδας
- Μέτωπο για τη θωράκιση του συστήματος φαρμακευτικής περίθαλψης
- Κρούσμα ντόπινγκ στον ΠΑΟΚ!
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τσίπρα με τον επικεφαλής της Gazprom
- Η Land Rover έφτασε τα 6 εκατομμύρια αυτοκίνητα
- Liza Minnelli: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποτοξίνωση
- Κούλογλου στο ευρωκοινοβούλιο για τους πρόσφυγες: Περισσότερα λεπτά σιγής παρά προτάσεις [ΒΙΝΤΕΟ]
- Μαζιώτης και Χ. Ξηρός στη «μαύρη» λίστα των ΗΠΑ