Παιδί τσίριζε επί 8 συνεχόμενες ώρες σε πτήση (vid)

Τον απόλυτο εφιάλτη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αεροπλάνο δεν τον βιώνει κανείς μόνο όταν έχει αναταραχές η πτήση ή όταν ο κινητήρας αρχίζει να κομματιάζεται σταδιακά, αλλά και όταν οι συνεπιβάτες είναι ενοχλητικοί.

Απόδειξη το παρακάτω βίντεο με τίτλο «Δαιμονικό παιδί ουρλιάζει και τρέχει σε μία πτήση 8 ωρών» που τράβηξε επιβάτης πτήσης από τη Γερμανία με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Πρωταγωνιστής σε αυτό ένα μικρό αγόρι το οποίο και τις 8 ώρες του ταξιδιού ούρλιαζε ασταμάτητα. «Κοιτάξτε πως αυτό το

παιδί τρέχει και ουρλιάζει καθ′ όλη τη διάρκεια μίας πτήσης ενώ η μητέρα του δεν κάνει παρά ελάχιστα για να το σταματήσει. Ένας τρίχρονος σε μία πτήση 8 ωρών από την Γερμανία προς το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι. Δεν τα παρατά ποτέ», σχολιάζει ο επιβάτης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μητέρα ζήτησε από το προσωπικό της Delta να ενεργοποιηθεί WiFi ώστε να απασχοληθεί σε ένα iPad ο μικρός γιος της. Αυτό αρχικά δεν ήταν εφικτό, αλλά ακόμα και όταν το ασύρματο δίκτυο ενεργοποιήθηκε το μικρό αγόρι ήταν εκτός ελέγχου. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο τρίχρονος ανεβαίνει όρθιος στη θέση του και χτυπάει με τις γροθιές του το μέρος της καμπίνας που βρίσκεται από πάνω του. Η μητέρα του προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ακόμα και ικετέυοντάς τον. «Αυτή η καημένη γυναίκα», ακούγεται να σχολιάζει επιβάτης.

Ο εφιάλτης για τους επιβάτες της πτήσης όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς ο μικρός δεν περιορίστηκε να κάνει φασαρία από τη θέση του. Αντίθετα, στα μέσα στη πτήσης άρχισε να τρέχει πάνω κάτω στον διάδρομο τσιρίζοντας. Σε αυτό το σημείο σκέφτεται μάλιστα κανείς ότι ο χαρακτηρισμός «δαιμονικό» που έδωσε ο επιβάτης που ανέβασε το βίντεο στου Youtube ταιριάζει απόλυτα στον μικρό.

Τελικά, μετά από 8 ολόκληρες ώρες, η πτήση έφτασε στον προορισμό της και οι επιβάτες άρχισαν να αποβιβάζονται ανακουφισμένοι που το «μαρτύριό» τους έλαβε τέλος. «Τι εφιάλτης» ακούγεται να σχολιάζει κάποιος.

Πηγή: Metro, huffingtonpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα