Παιχνίδι αναμονής για Σπανούλη και Αγγελόπουλους

Το αργότερο μέχρι την άλλη Τετάρτη αναμένεται το ραντεβού μεταξύ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και του Βασίλη Σπανούλη. Το Contra.gr αναλύει όλα τα δεδομένα πριν από το μεγάλο ραντεβού. Ο ρόλος του Ραζνάτοβιτς, οι προσφορές από τις ομάδες της Ευρώπης και η στάση των ισχυρών ανδρών της πειραϊκής ομάδας.

Σε αγώνα υπομονής αλλά και υψηλής

ακρίβειας σε ότι αφορά τη στρατηγική του αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό.

Προσώρας οι δύο πλευρές κρατούν τα χαρτιά τους καλά φυλαγμένα καθώς αναμένεται να τα ξεδιπλώσουν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, η οποία αναμένεται μακρά και ίσως δύσκολη. Και αυτό γιατί στο τραπέζι δεν υπάρχει κάτι δεδομένο εκτός βέβαια από το γεγονός ότι ο V-Span έκρινε τους εφετινούς τελικούς μ' ένα απίστευτο προσωπικό κρεσέντο στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Όπως και να έχει, ο Σπανούλης θα προσέλθει, όταν αυτό γίνει, στο ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλος σαφώς ενισχυμένος στο κομμάτι της ουσίας και των εντυπώσεων. Πριν όμως περάσει το κατώφλι των γραφείων των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα φροντίσει να ακούσει τι έχει να του πει η υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.

Οι κεραίες του Λαρισαίου είναι στραμμένες κυρίως στην Ισπανία. Με τέσσερα παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία είναι πολύ δύσκολο για κάποιον οικογενειάρχη να περάσει καλά στην παγωμένη Ρωσία, γι' αυτό η Βαρκελώνη, κατά πρώτο λόγο, και η Μαδρίτη αποτελούν τις εναλλακτικές επιλογές.

Τρία χρόνια πριν η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση για τον Σπανούλη την οποία όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έκανε δεκτή για να παραμείνει στον Πειραιά. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Σπανούλης είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος, η Μπαρτσελόνα, που ακόμα παίζει στα ισπανικά πλέι οφ, θέλει να κάνει ανανέωση σε όλα τα επίπεδα αλλά και πάλι τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Επειδή λοιπόν τα οικονομικά δεδομένα της πιθανής συμφωνίας δεν είναι πλέον και τόσο ξεκάθαρα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που με το προηγούμενο συμβόλαιο έβαζε στο τραπεζικό του λογαριασμό 2,3εκ ευρώ ετησίως, θα επιδιώξει να έχει στα χέρια του συγκεκριμένα πράγματα όταν θα μιλήσει με τους Αγγελόπουλους.

Επίσης πολλά θα φανούν αν στο κρίσιμο ραντεβού ο Σπανούλης επιλέξει να πάει μόνος του (όπως έγινε το 2013) ή θα θελήσει να έχει στο πλάι του τον ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Στο δεύτερο ενδεχόμενο θα γίνει σαφής η πρόθεση για διαπραγμάτευση μέχρι... "τελικής πτώσης".

Προς το παρόν, ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραμένει στην Αθήνα. Βάση του είναι η παραλία στονΑστέρα της Βουλιαγμένης στον οποίο περνάει χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του (τη σύζυγό του Ολυμπία και τα τέσσερα παιδιά τους) και φίλους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα