«Πάεννε σκουπίστου τωρά» - Βίντεο απ΄την ένταση σε Λήδρας κατά ακτιβιστών Ζώων

Βίντεο που δείχνει σκηνές μεγάλης έντασης στην οδό Λήδρας με αφορμή διαμαρτυρία του Κόμματος για τα Ζώα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα το βίντεο στο TikTok δείχνει ένα άτομο νεαρής ηλικίας να εκφράζει με πολύ έντονο τρόπο την αντίθεση προς διαδηλωτές, οι οποίοι,  μάλλον, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας κατά της κακομεταχείρισης ζώων, ήταν βαμμένοι με ψεύτικο αίμα. Μια πρακτική που συνηθίζουν γενικότερα ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων.

Το

άτομο νεαρής ηλικίας επιτίθεται λεκτικά αρχικά σε ένα από τους ακτιβιστές στον οποίο λέει σε έντονο ύφος «Μεν με παλάρεις. Πάεννε σκουπίστου τωρά. Έχει κόσμο που σε βλέπει ρε γύφτο». Από τις αντιδράσεις του κόσμου γύρω ακούγονται φωνές να λένε πως «βλέπουν και παιδιά».

Ακολούθως το ίδιο άτομο χτυπάει το κινητό στο χέρι μιας από τις ακριβίστριες που προσπαθούσε να τον βιντεογραφήσει. Ακολούθως κατευθύνθηκε εκ νέου στον άλλο ακτιβιστή και συνέχισε να του φωνάζει να πάει να πλυθεί.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Κόμμα για τα Ζώα όπου καταγγέλλει την επίθεση κατά δύο ακτιβιστών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, «το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τις απαράδεκτες και βίαιες συμπεριφορές από όπου και εάν προέρχονται και γενικά καταδικάζει την βία γιατί απλά είναι βία και η βία δεν μας δείχνει ότι επιτέλους ζούμε ή όχι σε μία δημοκρατική χώρα σε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Χθες Σάββατο (24/9/22) και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ειρηνική εκδήλωση ακτιβιστών στην Λευκωσία των οργανώσεων AV και 269Life Κύπρου ( Παγκόσμιες οργανώσεις) και μάχονται για τα δικαιώματα και την απελευθέρωση των ζώων,  απροειδοποίητα πολίτης επιτέθηκε  σε δύο ακτιβιστές (μία γυναίκα και ένα άντρα). Τους τραυμάτισε σοβαρά όπως επίσης προκάλεσε υλικές ζημιές. Οι ακτιβιστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάεννε, #45 Βίντεο ΄την, Λήδρας, Ζώων,paenne, #45 vinteo ΄tin, lidras, zoon