Ομόνοια: Το πιο «ψυχρό» της τρίποντο

Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να είσαι ψυχρός, ακόμη και σε επίπεδα υπερβολής. Με όλο το ρίσκο, να μην τα καταφέρεις. Η Ομόνοια ήθελε να μην δεχτεί γκολ και να βάλει έστω ένα. Ουσιαστικά στο 1ο μέρος, φρόντισε να διασφαλίσει τα νώτα της και να νιώσει ασφαλής. Με τον σχηματισμό και την προσέγγιση. Χτίζοντας σε αυτό, βγήκε πιο απαιτητικά στο β΄μέρος, ήταν η ομάδα που έδειχνε πως ήθελε να κερδίσει. Με τις αλλαγές αποκτούσε πιο επιθετικό σχηματισμό, τελικά κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο και το τέρμα.

Στατιστικά,

πήρε τρεις βαθμούς και επιτέλους δεν δέχτηκε γκολ. Η αμυντική της λειτουργία, θα μπορούσε να πάρει άριστα, σε σχέση με τα πρέσινγκ, τις αποστάσεις τω γραμμών. Δεν απέφυγε όμως δύο σοβαρά λάθη και εκεί παραλίγο να τη πληρώσει. Αυτή τη φορά δεν τιμωρήθηκε.

Σαφώς και δεν έθελξε η Ομόνοια. Σαφώς και θυσίασε σε μεγάλο βαθμό τις επιθετικές της αρετές για χάρη της αμυντικής θωράκισης και πάνω από όλα της ουσίας. Η επιλογή πέτυχε. Θα πάρει ανάσες, θα ηρεμήσει, θα μπορεί να κάνει καλύτερα την ενδοσκόπηση της. Για να βρει καλύτερη ισορροπία, ώστε και να είναι πάντα επικίνδυνη και να μειώνει τα αμυντικά λάθη, που τόσο την έχουν βασανίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα