Ομόνοια: Τα εισιτήρια με Καϊράτ και Βασιλεία για περσινούς κατόχους διαρκείας

Ανακοίνωση από την Ομόνοια, που ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια των Ευρωπαϊκών αγώνων για τους περσινούς κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας

Αναλυτικά:

Σχετικά με τα εισιτήρια των εντός έδρας Ευρωπαϊκών αγώνων με την FC BASEL και KAIRAT ALMATY για όσους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 δεν έλαβαν αποζημίωση για την περσινή σεζόν και ανανέωσαν το Εισιτήριο Διαρκείας τους, σημειώνουμε πιο κάτω τα ακόλουθα:

Έχουν

ήδη εκδοθεί τα εισιτήριά τους για τους δύο προαναφερθέντες αγώνες.

Τα εισιτήρια είναι έτοιμα και μπορούν να παραληφθούν από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων, ενώ θα βρίσκονται και στον λογαριασμό του κάθε φίλαθλου ξεχωριστά στην εφαρμογή OMONOIA Tickets. Σημειώνεται πως όποιος φίλαθλος χρησιμοποιήσει την εφαρμογή ΟΜΟΝΟΙΑ Tickets, δεν χρειάζεται να περάσει από τα σημεία πώλησης για να εξασφαλίσει το εισιτήριό του.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή ΟΜΟΝΟΙΑ Tickets μπορείτε να βρείτε εδώ: https://bit.ly/3AE4DFf

Διευκρινίζουμε ότι οι κάρτες των Εισιτηρίων Διαρκείας 2021-22 δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα δύο αυτά παιχνίδια. Συνεπώς, για να εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2021-22 που ήταν και πέρσι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας και δεν έλαβαν αποζημίωση, θα πρέπει να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους με έναν εκ των δύο τρόπων που έχουμε αναφέρει στην προηγούμενη παράγραφο.

Κάποιες θέσεις στα τμήματα 106 και 107, μετά από οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στους φίλαθλους που επηρεάζονται θα παραχωρηθούν θέσεις στα ίδια τμήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο 22025429.

Keywords
Τυχαία Θέματα