Ομόνοια: Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν

Όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες, καταφέρνεις να σκοράρεις και δεν τελειώνεις το παιχνίδι, τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία. Αυτά έκανε η Ομόνοια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπήκε δυνατά και για 51’ λεπτά έψαξε με μανία το γκολ, το οποίο πέτυχε με τον Λεάντρο Γκονζάλες. Από κει και πέρα όμως παρουσίασε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα στη διαχείριση του σκορ, χωρίς μάλιστα να δέχεται καμία πίεση από τον αντίπαλο. Ο Πάμπος γέμισε το κέντρο

του μετά το 1-0, είχε την κατοχή, αλλά ήταν λιγότερο ακίνδυνη, κάτι που είναι στα πλην. Αντί να πιέσει και να κλειδώσει τη νίκη, έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κυνηγήσει το γκολ μέχρι το τέλος. Αυτό τιμώρησε την Ομόνοια στο 94’ και τις στέρησε δυο πολύτιμους βαθμούς που θα ψάχνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με μια λέξη… αδικαιολόγητη η Ομόνοια, που ενώ είχε τον έλεγχο για 90 και πλέον λεπτά, έχασε το πολύτιμο τρίποντο από λάθος προσέγγιση του μακρινού φάουλ.

Δυο μόλις βαθμούς από τους νεοφώτιστους στην πρώτη κατηγορία και πολλά τζάμπα γκολ είναι κάτι που θυμίζουν την περσινή την προπέρσινη χρονιά και πάει λέγοντας.

Ο Παμπος έχει πολλή δουλειά να κάνει κυρίως στον τρόπο διαχείρισης του προβαδίσματος, αφού είναι μέσα στο DNA της ομάδας αυτή η νευρικότητα που παρουσιάζει όποτε βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ο Κύπριος τεχνικός είπε ότι «θα γυρίσει ο τροχός», αλλά για να γυρίσει χρειάζεται πολλή δουλειά και κυρίως δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι και να εξαλειφθεί η απίστευτη νευρικότητα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές, όταν μάλιστα το παιχνίδι κυλά με το μέρος της.

Η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα να ηρεμήσει, όμως θα πρέπει να πετύχει σερί νίκες έτσι ώστε να καλύψει το ήδη χαμένο έδαφος από την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα