ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε τράπεζα

Στη σύλληψη του ενόπλου, ο οποίος κρατούσε ομήρους σε τράπεζα, προχώρησαν οι Αρχές της Φλόριντας.

Νωρίτερα, ένοπλος, υποχρέωσε τους φύλακες να κλειδώσουν την πόρτα, κρατώντας ως ομήρους το προσωπικό και όσους πελάτες βρίσκονταν μέσα.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και η ειδική ομάδα της SWAT, η οποία περιμένει εντολές για να επέμβει. Ένας ειδικός

διαπραγματευτής της αστυνομίας έχει αναλάβει προς το παρόν να έρθει σε επαφή με τον δράστη, προκειμένου να αποφευχθεί το μακελειό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που τηλεφώνησαν στην Αστυνομία ακούστηκαν πυροβολισμοί στην τράπεζα και κάποιοι τραυματίστηκαν ωστόσο η αστυνομία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ακόμη τις πληροφορίες αυτές.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν από το κτίριο, ο οπλοφόρος επιχείρησε να ληστέψει την τράπεζα, αλλά ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα και να θέσει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο διαφυγής του, απειλώντας να σκοτώσει ομήρους αν δεν τον αφήσουν να απομακρυνθεί.

Community First Credit Union - Bank robbery suspect/hostage taker is in police custody. #JAX #Jacksonville

— Jax Sheriff's Office (@JSOPIO) December 1, 2016

Community First Credit Union - It is unknown how many people are inside or IF anyone has been injured. #JAX #Jacksonville

— Jax Sheriff's Office (@JSOPIO) December 1, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα