Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού 2020

Με την ομιλία του Προέδρου του ΔΗΣΥ  Αβέρωφ Νεοφύτου ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2020. Ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το επόμενο έτος αναμένεται να ψηφιστεί σε νόμο μετά τις 18.00 την Τετάρτη, αφού τεθούν σε ψηφοφορία οι κατατεθείσες τροπολογίες που είναι αρκετές και τυγχάνουν επεξεργασίας από τις Υπηρεσίες της Βουλής.

Η

συζήτηση θα συνεχιστεί την Τρίτη με τις ομιλίες Βουλευτών. Θα αρχίσει στις 9.00 το πρωί, θα διακοπεί στις 13.00, για να επαναρχίσει στις 15.00 για να διακοπεί στις 20.00 για να συνεχιστεί την Τετάρτη στις 15.00 με τις ομιλίες να ολοκληρώνονται με τις ομιλίες της αναπληρωτού Προέδρου του ΔΗΚΟ και των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ.

Στον κατάλογο των ομιλητών της Τρίτης περιλήφθηκαν 39 Βουλευτές, 19 κατά το πρωινό μέρος της συνεδρίας και 20 ομιλητές για το απογευματινό.

Στη συζήτηση της Δευτέρας παρέστησαν στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος και ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίoς.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα