Ολοκληρώνεται ο Α' γύρος της ΟΠΑΠ Basket League

Με τέσσερις αναμετρήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (3/12) και Πέμπτη (4/12) θα ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστική και ο α’ γύρος της ΟΠΑΠ Basket League.

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΠ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 – 19:00

Η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο «Κίτιον» τον ΑΠΟΠ, με τους Λαρνακείς να επιθυμούν να πετύχουν την 7η τους φετινή νίκη. Η ΑΕΚ έχει μία ήττα σε επτά αγώνες

μέχρι στιγμής και ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα επί του ΑΠΟΠ θα «κλειδώσει» την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα για την ΑΕΚ. Από την άλλη η ομάδα της Πάφου μετράει μία νίκη σε επτά αγώνες και θα ταξιδέψει μέχρι την Λάρνακα, με στόχο την έκπληξη και την εκτός έδρας νίκη.

Κεραυνός – Ε.Ν. Παραλιμνίου

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 – 19:00

Στον Στρόβολο ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι το φαβορί για την νίκη, αφού αποτελούν την μοναδική αήττητη ομάδα μέχρι στιγμής στην ΟΠΑΠ Basket League, με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το συγκρότημα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θέλει να κλείσει τον α’ γύρο του πρωταθλήματος αήττητο και για να το πετύχει θα πρέπει να επικρατήσει της ΕΝΠ. Από την άλλη οι «βυσσινί» έχουν μία θετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες σε επτά αναμετρήσεις. Η Ένωση θα προσπαθήσει για την εκτός έδρας νίκη στον Στρόβολο, κάτι που θα κρατήσει την ομάδα στα ψηλά στρώματα του πίνακα.

ΕΚΑ ΑΕΛ – Ομόνοια

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 – 19:00

Η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» την Ομόνοια. Η ομάδα της Λεμεσού έχει δύο νίκες μέχρι στιγμής σε επτά αγώνες και βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΕΝΠ στο Παραλίμνι στην 8η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να φτάσουν σε δεύτερο διαδοχικό νικηφόρο αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Ομόνοια έχει μέχρι στιγμής μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν την Πέμπτη (5/12) να περάσουν νικηφόρα από την Λεμεσό, ώστε να φτάσουν στο δεύτερο τους φετινό ροζ φύλλο αγώνος.

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 – 19:00 – CBF TV

Με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού σε επτά αγώνες μετράει τρεις νίκες. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν την νίκη επί του Απόλλωνα, ώστε να ξεκινήσουν την «αντεπίθεση» τους για να μπορέσουν στην πορεία του πρωταθλήματος να ανελιχθούν στην βαθμολογία. Από την άλλη, ο Απόλλων ξεκίνησε πολύ θετικά στο φετινό πρωτάθλημα, όπου σε επτά αγώνες μετράει πέντε νίκες, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Κεραυνό στις λεπτομέρειες. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού έχουν αποδείξει πως φέτος έχουν δημιουργήσει μία αρκετά ισχυρή ομάδα που στόχο έχει την νίκη σε κάθε αγώνα. Ο Απόλλωνας θα μεταβεί στην Λευκωσία, με μοναδικό στόχο το έκτο φετινό ροζ φύλλο αγώνος. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα θα μεταδίδεται ζωντανά από την συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ, στον σύνδεσμο www.cbftv.net.

Keywords
Τυχαία Θέματα