Όλα για όλα απόψε ο Ολυμπιακός!

Η Μπάγερν σκόρπισε τον τρόμο στο Λονδίνο, όμως η πίεση από τις διαδοχικές αποτυχίες στη Bundesliga φέρνουν τον Κόβατς στο... κόκκινο! Όλα για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός απόψε στις 22:00.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» κατάμεστο, ο Ολυμπιακός έτοιμος για την υπέρβαση, αλλά η Μπάγερν με το γκάζι πατημένο από την εκκωφαντική εφτάρα με ρεκόρ στο Λονδίνο. Οι Βαυαροί έχουν το απόλυτο νικών και ξέρουν πως ενδεχόμενο τρίποντο στον Πειραιά τους δίνει ουσιαστικά την πρωτιά. Στον αντίποδα, οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως μια υπέρβαση θα τους... εκτοξεύσει ψυχολογικά και θα τους κρατήσει ολοζώντανους στη μάχη της πρόκρισης. 

Το παιχνίδι με την Τότεναμ και ο τρόπος που ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2, 2-2 αποτελεί έναν ιδανικό... οδηγό για το πως μπορεί να χειριστεί μία ομάδα μεγάλα παιχνίδια. Ο Μαρτίνς περιμένει ο Ολυμπιακός να βγάλει τον χαρακτήρα που είχε κόντρα στους Άγγλους και όχι την κακή εικόνα του Βελιγραδίου, όπου μετά την αποβολή του Μπενζιά η ομάδα του κατέρρευσε. Για τους παίκτες άλλωστε δεν υπάρχει πιο ισχυρό και μεγάλο κίνητρο από τέτοια ματς. Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί σε κορυφαίο επίπεδο απέναντι σε μία τοπ ομάδα του θεσμού και το σημείο - κλειδί είναι το πόσο συμπαγής και σωστά αμυντικά δομημένος θα είναι στο ματς. Είναι το απόλυτο ματς ποδοσφαιρικής πρόκλησης και στον Ολυμπιακό τη θέλουν αυτήν την υπέρβαση και δείχνουν να την πιστεύουν.

Keywords