Οκκάς: "Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, μπορεί για τον τίτλο"

Ο συμπατριώτης μας και παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννακης Οκκάς, μίλησε για την νίκη επί του Ολυμπιακού, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ

και Ολυμπιακό και για το εάν ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει: «Στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε καλή απόδοση, έπαιζε και στην έδρα του και πήρε τους τρεις βαθμούς. Είναι κοντά αλλά είναι δύσκολο να προλάβει αφού ο Ολυμπιακός ναι μεν βρίσκεται σε κακή κατάσταση αλλά για μένα δεν παύει να είναι το πρώτο φαβορί. Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά αλλά σίγουρα δεν θα βρίσκει και τον ΠΑΟΚ κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι μια προσπάθεια δύσκολη και το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να έχει σταθερή απόδοση και να είναι σταθερά καλός μέχρι το τέλος και εάν κάνει στραβοπάτημα ο Ολυμπιακός να το εκμεταλλευτεί. Ο ΠΑΟΚ έχει μια υγιής εικόνα που χρειάζεται προσοχή και λιγότερο ενθουσιασμό. Τόσα χρόνια το πρόβλημα ήταν η σωστή διαχείριση μιας καλής πορείας. Το μήνυμα που μπορώ να στείλω είναι ότι πρέπει να μείνει σταθερά καλός. Μπορεί να κάνει το 7 στα 7 με αυτήν την εικόνα όμως».

Για τις μεταγραφές και την γρήγορη προσαρμογή τους: «Ο ΠΑΟΚ βγάζει μια υγιής εικόνα και σε μια ομάδα που βγάζει υγιή εικόνα πιο εύκολα έρχονται οι νέοι ποδοσφαιριστές ενώ συμβαίνει το αντίθετο εάν η εικόνα δεν είναι υγιής. Το μυστικό είναι η καλή εικόνα, ο ΠΑΟΚ είναι μια σταθερή ομάδα και δέχεται εύκολα τις νέες προσθήκες».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Θα ήθελα να ξεκινήσω με τον Αθανασιάδη. Η μοίρα του επιθετικού είναι το γκολ. Όσο κυνηγάει το γκολ έρχεται το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να το δει ατομικά αλλά να συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας. Θα έρθει και το γκολ. Είναι και θέμα ψυχολογίας αλλά το να έχει ποδοσφαιριστές που μετουσιώνουν τις φάσεις σε γκολ τότε είναι ότι καλύτερο για τον προπονητή».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Η ΑΕΚ θα το παλέψει γιατί είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο και τα προβλήματα που έχει δεν αναιρούν ότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι που έρχεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα