Τριήμερη κράτηση 26χρονου Ινδού για τραυματισμό αλλοδαπού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 26χρονου από την Ινδία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού που διαπράχθηκε χθες στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, γύρω στη 01.40 χθες τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην ΑΔΕ Λάρνακας ότι σε διαμέρισμα υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν ένα άτομο, που είναι ένοικος του διαμερίσματος, με τραύμα στο δεξί χέρι, αλλά και τον ύποπτο.

Από

εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι γύρω στη μία ο 26χρονος, μαζί με τη σύζυγό του, βουλγάρικης καταγωγής, βρίσκονταν στο σπίτι του παραπονούμενου στη Λάρνακα και κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά.

Σε κάποια στιγμή, ο 26χρονος οδήγησε τη συζήτηση σε θέματα καταγωγής τους και στη συνέχεια, με τη χρήση ενός κομματιού από σπασμένο καθρέφτη που εντόπισε στο μέρος, αυτοτραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Ακολούθως, άρπαξε απότομα το δεξί χέρι του παραπονούμενου και με τον καθρέφτη τον τραυμάτισε στην εσωτερική περιοχή του καρπού, με σκοπό, όπως ανέφερε, να τρέξει το αίμα του, να ενώσουν τα χέρια τους, για να του δείξει ότι έχουν το ίδιο αίμα.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, ο παραπονούμενος ανέφερε στον 26χρονο ότι θα καλέσει την Αστυνομία, κάτι που θύμωσε τον ύποπτο, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί εκ νέου και να τον τραυματίσει ελαφρά στο δεξί του χέρι.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα δεξιού καρπού, μήκους έξι εκατοστών και βάθους ενός εκατοστού, σε σημείο που διαφάνηκε ο τένοντας.

Ο τραυματίας φέρει, επίσης, εκδορά μήκους 5 εκατοστών, και αφού του έγινε συρραφή στο τραύμα, στη συνέχεια απολύθηκε.

Η Αστυνομία προέβη σε περαιτέρω εξετάσεις στη σκηνή και εντόπισε το κομμάτι του σπασμένου καθρέφτη, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ανακρινόμενος προφορικά, ο 26χρονος δεν έδωσε καμία απάντηση, αφού βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σήμερα, λίγο μετά τις εννέα το πρωί συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα