Οικολόγοι για ενεργειακά: Οι Τούρκοι τρυπούν και εμείς... αμπελοφιλοσοφούμε

«Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με την επιλογή του τεμαχίου 8 για τη νέα γεώτρηση του Γιαβούζ θυμίζουν έργο του παραλόγου. Αντί να επικεντρωθούμε στην ουσία της τουρκικής ενέργειας Κυβέρνηση, κόμματα και μέσα ενημέρωσης αναλώνονται σε μια άσχετη συνωμοσιολογία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της το Κίνημα Οικολόγων σχετικά το τεμάχιο 8.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με την επιλογή του τεμαχίου 8 για τη νέα γεώτρηση του

Γιαβούζ θυμίζουν έργο του παραλόγου.

Αντί να επικεντρωθούμε στην ουσία της τουρκικής ενέργειας Κυβέρνηση, κόμματα και μέσα ενημέρωσης αναλώνονται σε μια άσχετη συνωμοσιολογία. Πρώτα είπαν ότι  έδωσαν τα στοιχεία οι εταιρείες στους Τούρκους και άρχισαν να εκδίδονται κομματικές ανακοινώσεις κατά των εταιρειών.  Ύστερα για να διορθώσουν την αρχική γκάφα πριν γίνει κανένα διπλωματικό επεισόδιο ανακάλυψαν το σενάριο της υποκλοπής και τη βιομηχανική κατασκοπεία. Μετά τους υπενθύμισε κάποιος ότι τα στοιχεία ήταν δημοσιευμένα ως μέρος της Περιβαλλοντικής Μελέτης. Και τέλος σκέφτηκαν ότι μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα ύποπτο ή  πονηρό,  απλά οι άνθρωποι έκαναν τις έρευνες τους με το σκάφος Μπαρπαρός και κατέληξαν κάπου περίπου όπου πριν από χρόνια είχε καταλήξει η ΕΝΙ πριν αποφασίσει ότι δεν είναι και τόσο υποσχόμενος στόχος. 

Άρα με άλλα λόγια «πολύ κακό για το τίποτα».

Προτρέπουμε Κυβέρνηση, κόμματα και ΜΜΕ να είναι λίγο πιο προσεκτικοί σε τέτοια θέματα. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ρεζίλι από μόνοι μας. Αρκεί ο εξευτελισμός που μας επιβάλλει η Τουρκία με τις ενέργειες της. 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα