Οικολόγοι: Απέτυχε και σε αυτή την αποστολή ο ΠτΔ

"Ο πρόεδρος Αναστασιάδης απέτυχε και σε αυτή την αποστολή", αναφέρει η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών, σε σχέση με τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για πενταμερή διάσκεψη.

"Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ομολόγησε σήμερα μετά τη συνάντηση με τον Ακιντζί ότι η συνάντηση της Γενεύης θα είναι πενταμερής, ότι δεν θα προσκληθεί η Κυπριακή Δημοκρατία, ούτε τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας , ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρίστατε στην περιφέρεια ως παρατηρητής.

Βέβαια είχε προϊδεάσει για την αποτυχημένη κατάληξη των προσπαθειών από την

1η του χρόνου με την συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης».

Θλιβερή μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια του να πείσει τον κυπριακό λαό ότι "πετάει ο γάιδαρος". Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την αποτυχημένη διαπραγματευτική τακτική, ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των Τούρκων και οδηγεί τον Κυπριακό λαό σε νέες σκοτεινές περιπέτειες", αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγές εντός Οικολόγων, αναφέρουν ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, θα πρέπει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα, όχι μόνο σε σχέση με τα όσα μέχρι τώρα συμφώνησε, αλλά κυρίως για τα ζητήματα ουσίας που θα έχουμε ενώπιόν μας στη Γενεύη, σε σχέση με θέσεις και απόψεις που είναι έτοιμος να δεχθεί σε όλα τα κεφάλαια συζήτησης. Οι ίδιες πηγές, δεν επιβεβαιώνουν ότι είναι δεδομένη η μετάβαση των Οικολόγων στη Γενεύη στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα