Οι υπέροχες ιστορίες ξεκινούν με έκπτωση 15%

Αξίζετε τα καλύτερα!

Οι πιο υπέροχες ιστορίες μετριούνται με αναμνήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε έκπτωση 15% μεταξύ 17 και 19 Νοεμβρίου, έτσι έχετε περισσότερο από αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλες τις πτήσεις μεταξύ 17 Νοεμβρίου 2017 - 27 Οκτωβρίου 2018.

Συλλέξτε αναμνήσεις, όχι αντικείμενα!

Σας προσκαλούμε να αποσυνδεθείτε από τα πάντα αξιοποιώντας την περιορισμένη προσφορά

μας για να προγραμματίσετε τις επόμενες σας διακοπές.

Οι εκπληκτικές εμπειρίες περιμένουν εσάς και τους αγαπημένους σας για την επόμενη διαφυγή σας σε πλαγιές σκι ή στους δρόμους μιας νέας πόλης. Και όταν μπορείτε να ανακαλύψετε τους πιο γοητευτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, το μόνο που μένει να ετοιμάσετε είναι τις αποσκευές σας!

Ταξιδέψτε περισσότερο, απολαύστε περισσότερα με την Blue Air!

Κλείστε τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22755300 ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων μας.

Για την Blue Air:

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια. Στην Κύπρο βρίσκεται από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε τη βάση της στην Λάρνακα. Η Smart Flying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήση, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κύπριους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της Blue Air όσον αφορά την ασφάλεια, ακρίβεια και συνεχή βελτίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα