Οι πτήσεις που επηρεάστηκαν από και προς Κύπρο λόγω κακοκαιρίας

Αρκετές ήταν οι πτήσεις που επηρεάστηκαν από και προς την Κύπρο λόγω της κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Hermes Airports:

Πτήση της Ryain Air, με 189 επιβάτες, που θα αναχωρούσε την Παρασκευή (4/1) στις 21:00 το βράδυ από Πάφο για Θεσσαλονίκη
δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και επέστρεψε στην Κύπρο.Πτήση της Ryain Air με 189 επιβάτες που θα αναχωρούσε την Παρασκευή (4/1) στις 23:00 από την Θεσσαλονίκη προς την Πάφο ακυρώθηκε.Πτήση της Olympic Air από την Θεσσαλονίκη που θα έφτανε στην Κύπρο στις 21:35 το βράδυ της Παρασκευής (4/1) ακυρώθηκε. Οι 147 επιβάτες αφίχθηκαν σήμερα (5/1) στην Κύπρο με «rescue flight» της ίδιας εταιρείας.Παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην άφιξη της πτήσης BMS 5164 της Blue Air από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. Αναμένεται να αφιχθεί σήμερα (5/1) στην Κύπρο στις 17:10 αντί στις 11:45 που ήταν προγραμματισμένη.Καθυστέρηση παρουσιάστηκε το πρωί σε πτήση της Blue Air από την Λάρνακα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Αναχώρησε στις 11:00 το πρωί αντί στις 7:00 που ήταν προγραμματισμένη.Λόγω κακοκαιρίας στο Μόναχο ακυρώθηκε πτήση της εταιρείας Lufthansa που θα έφτανε στην Κύπρο σήμερα (5/1) στις 16:35 το απόγευμα.

Οι επιβάτες που είχαν προορισμό την Πάφο και έμειναν «εγκλωβισμένοι» στην Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για ταλαιπωρία και αδιαφορία της εταιρείας.

Η Hermes Airports, ανέφερε στο Sigmalive ότι η εν λόγω αεροπορική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να τους επιστρέψει το αντίτιμο ή να ταξιδέψουν με άλλες πτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα