Οι κλειστοί δρόμοι στην Λεμεσό λόγω της Καρναβαλίστικης Παρέλασης

Λόγω της μεγάλης Καρναβαλίστικης Παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στη Λεμεσό, αύριο Κυριακή 10 Μαρτίου, 2019 και ώρα 13:00, με την συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, θα γίνουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

Από τα φώτα τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τον κυκλικό κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 08:00 λόγω της συγκέντρωσης των αρμάτων.

Η παρέλαση θα ακολουθήσει την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου

Μακαρίου Γ΄ μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας Πολεμιδιών (FAIRWAYS). Για λόγους οδικής ασφάλειας, η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ θα παραμείνει κλειστή μέχρι την διασταύρωση των φώτων τροχαίας με τη συμβολή της με την λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.

Η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ αναμένεται να κλείσει από τις 12:00 και να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 21:00. Για λόγους οδικής ασφάλειας, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τα φώτα Τροχαίας «Εναερίου» μέχρι την διασταύρωση των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με την συμβολή της με την λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.

Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι δρόμοι Βόρεια και Νότια της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου (Εναέριος) μέχρι και την συμβολή με την λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας και των επί καθήκοντι αστυνομικών και να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους στάθμευσης του Δήμου Λεμεσού και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.

Το Καρναβάλι θα κλείσει με πανηγυρικό τρόπο, με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού η ώρα 21:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα