ΟΕΛΜΕΚ: Ιδού τα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Ξεκάθαρη εντολή προς το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ όπως χειριστεί τα όσα προκύπτουν από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου για το δημόσιο σχολείο και τους λειτουργούς του, έδωσαν οι εκπαιδευτικοί της Μέσης Εκπαίδευσης στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε σήμερα, 5η Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ

αναφέρει ότι ποσοστό 94,93% δηλαδή 5110 εκπαιδευτικοί απάντησαν θετικά και μόλις 5,07% και 273 εκπαιδευτικοί, επί του συνόλου των 5401 έγκυρων ψηφοδελτίων, ψήφισαν αρνητικά.

Η ΟΕΛΜΕΚ εκφράζει «τις θερμές της ευχαριστίες προς τις χιλιάδες των μελών της για την αθρόα προσέλευση και διαβεβαιώνει ότι θα διαχειριστεί το αποτέλεσμα με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Στο ψηφοδέλτιο που είχαν ενώπιόν τους τα μέλη της ΟΕΛΜΕΚ έγραφε: «Εξουσιοδοτώ το ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ όπως χειριστεί κατά την κρίση του το θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 4.7.2018 και να εξαγγείλει, αν το κρίνει σκόπιμο, απεργιακά ή/και άλλα μέτρα» και τα μέλη της οργάνωσης καλούνταν να απαντήσουν ναι ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα