«Όχι σε φιλικό, ούτε σε προπόνηση! Είναι λαϊκή απαίτηση!»

Δεν είναι μυστικό πως εδώ και καιρό ο Βασίλης Δημητρίου αποτελεί… κόκκινο πανί για τον Απόλλωνα και τους οπαδούς του. Στο πλαίσιο αυτό ο ορισμός του στο επικείμενο φιλικό με την Ανόρθωση (18/7) σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο λεμεσιανό σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μετέτρεψε τον Δημητρίου σε persona non grata στον Απόλλωνα ήταν η διαιτησία του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ τον Δεκέμβριο του 2018. Μετά από εκείνη την αναμέτρηση η

διοίκηση του συλλόγου είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί τον ορισμό του σε αγώνες της ομάδας και το απέδειξε αντιδρώντας στην επιλογή του από την ομοσπονδία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση τον Φεβρουάριο του 2019.

Ερωτηθείς σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0: «Αυτή τη στιγμή επιλαμβάνεται του θέματος η ίδια η διοίκηση. Δεν επιθυμούμε εδώ και χρόνια να σφυρίξει παιχνίδι της ομάδας μας ο κύριος Δημητρίου -είτε φιλικό είτε προπόνησης. Θα αποταθούμε για αυτό στα αρμόδια σώματα. Είναι λαϊκή απαίτηση από τον κόσμο του Απόλλωνα. Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης».

Στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι ακόμα και για ακύρωση του φιλικού, εάν δεν υπάρξει αλλαγή του διαιτητή. Τον ορισμό Βασίλη Δημητρίου δεν είδαν με καλό μάτι ούτε στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα