Ο βαθμός του Απόλλωνα... το χειροκρότημα στην ΑΕΚ

Τον πρώτο του βαθμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Απόλλωνας ο οποίος φιλοξένησε στο ΓΣΠ την Μαρσειγ. Οι γαλάζιοι του Αυγουστή βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 ωστόσο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με γκολ των Μάρκοβιτς και Ζελάγια (στις καθυστερήσεις) ο Απόλλωνας πήρε τον πρώτο του βαθμό στον 8ο όμιλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αϊντραχτ κέρδισε την Λάτσιο με 2-1 και έκανε τους βαθμούς της 6. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Λάτσιο με 3 και από ένα βαθμό έχουν

Μαρσειγ και Απόλλωνας.

Η βαθμολογία του ομίλου σε 2 αγώνες:

Αϊντραχτ 6

Λάτσιο 3

Μαρσειγ 1

Απόλλωνας 1

Την 3η αγωνιστική στις 25 Οκτωβρίου η Μαρσειγ φιλοξενεί την Λάτσιο και η Αϊντραχτ τον Απόλλωνα.

Την δεύτερη της ήττα σε ισάριθμούς αγώνες στον πρώτο όμιλο δέχθηκε η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας αν και προηγήθηκε κόντρα στην Λεβερκούζεν μέσα στην BayArena δεν έχει ανάλογη συνέχεια με αποτέλεσμα να λυγίσει και να γνωρίσει την ήττα με 4-2.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ζυρίχη μέσα στην έδρα της επί της Λουντογκόρετς με 1-0 και μαζί με την ομάδα της Λεβερκούζεν βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς. Χωρίς βαθμό Λουντογκόρετς και ΑΕΚ.

Η βαθμολογία σε δυο αγώνες:

Λεβερκούζεν 6

Ζυρίχη 6

Λουντογκόρετς 0

ΑΕΚ 0

Την 3η αγωνιστική και στις 25 Οκτωβρίου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Λουντογκόρετς και η Ζυρίχη την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα