Ο Τζέραρντ για το ντεμπούτο του: «Σαν φάρμακο αυτές οι νίκες, μισώ να χάνω»

Τι δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Άστον Βίλα!

Ο Στίβεν Τζέραρντ συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο της Άστον Βίλα και στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Μπράιτον (2-0)  έσπευσε να μιλήσει για τα τρίποντα σαν «φάρμακο». 

Τα γκολ των Όλι Γουότκινς και Τάιρον Μινγκς έδωσαν στον Βίλα την νίκη επί της Μπράιτον, τερματίζοντας μια σειρά από πέντε ήττες σε αγώνες πρωταθλήματος, που έφεραν την απόλυση του Ντιν

Σμιθ από τον σύλλογο και την αντικατάστασή του με τον Τζέραρντ στις 11 Νοεμβρίου.

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας έπαιξε περισσότερα από 700 παιχνίδια για την Λίβερπουλ μεταξύ 1998 και 2015 και κέρδισε εννέα τρόπαια με τους «κόκκινους».

«Θα είμαι πάντα όσο πιο αυθεντικός μπορώ. Αν κάποιος αμφιβάλλει για μένα, ας με παρακολουθήσει μετά από αυτά τα γκολ. Αυτό είναι πραγματικό. Είναι όλα αυτά που σου λείπουν ως παίκτης. Είναι ο λόγος που θέλεις να μείνεις στο παιχνίδι, είναι το φάρμακό μου», είπε ο Τζέραρντ.

«Προσπαθείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, αλλά μέσα σου κλωτσάς κάθε μπάλα. Θέλω να προπονώ από το πλάι, θέλω να είμαι ορατός και να τους βοηθάω, να τους καθοδηγώ. Μέσα μου είναι αυτό που είχα ως παίκτης, αυτή η θέληση για νίκη, αυτή η ώθηση. Μισώ να χάνω», πρόσθεσε.

«Νομίζω  ότι τελειώσαμε το παιχνίδι εξαιρετικά δυνατά. Έχουμε πολλά πράγματα να χτίσουμε. Με τον καιρό θα γίνουμε πιο δυνατοί, θα αναπτυχθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι.»

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα