Ο σχεδιασμός για την «Big Potato» στη Ξυλοφάγου- Η απάντηση για το σχήμα

Viral ανά το παγκύπριο και όχι μόνο έγινε, η μεγάλη πατάτα που τοποθετήθηκε στην είσοδο της κοινότητας Ξυλοφάγου. Αυτός ήταν  άλλωστε και ο στόχος σύμφωνα με τον κοινοτάρχη.

Διαβάστε επίσης: Viral η πατάτα στο Ξυλοφάγου: «Είναι ομοίωμα – Θα γίνει 4m η σπούντα»

Το «Big Potato» είναι ένα έργο αξίας πέραν των 8 χιλιάδων ευρώ και θα γίνει σημείο αναφοράς της περιοχής, ανέφερε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο  κος Γιώργος Τάσου.

«Το κοινοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη δημιουργία ενός σημείου αναφοράς για την πατάτα και καταλήξαμε

στη δημιουργία ενός μικρού πάρκου στην είσοδο της κοινότητας. Εκεί κοντά στην πατάτα, θα κτιστεί ένα ξύλινο στέγαστρο όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να κάθονται και να φωτογραφίζονται», είπε ο κος Τάσου.

Το έργο δεν θα μείνει μόνο στο ομοίωμα πατάτας αλλά θα ανεγερθούν στο σημείο ένας παιδότοπος και ένα περίπτερο το οποίο θα σερβίρει πατάτες».

Ο όλος σχεδιασμός σύμφωνα με τον κοινοτάρχη έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 8 χιλιάδες ευρώ με τη μεταφορά και τοποθέτηση το ομοιώματος πατάτας. Στο κόστος θα προστεθούν τα έξοδα για στο στέγαστρο, το περίπτερο και τον μικρό παιδότοπο.

Απαντώντας στα σχόλια για το σχήμα της πατάτας ο κος Τάσου είπε πως, «εάν κάποια μυαλά φαντάζονται οτιδήποτε άλλο, είναι πρόβλημα δικό τους. Αυτή η ποικιλία πατάτας είναι εκ φύσεως μακριά».

«Πετύχαμε να κάνουμε την κοινότητα γνωστή ανά το παγκύπριο και όχι μόνο. Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Ήδη κόσμος άρχισε να έρχεται στο σημείο για να τραβήξει φωτογραφίες», είπε τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα