Ο Πούτιν γυμνός, αγκαλιά με ζώα -Το ημερολόγιο του 2019

Η σειρά ημερολογίων με τον Ρώσο ηγέτη κυκλοφόρησε την έκδοση της για το 2019 και το Διαδίκτυο παθαίνει για ακόμα μία φορά φρενίτιδα.

Τα ημερολόγια του 2019, με πρωταγωνιστή τον Πούτιν, τον δείχνουν να φωτογραφίζεται με διάφορα ζώα, όπως μία λεοπάρδαλη ή σκύλους. Η αγάπη του, εξάλλου, για τα τετράποδα είναι γνωστή.

Σε άλλους μήνες, ο πρόεδρος της Ρωσίας προσπαθεί να περάσει ένα δραστήριο και αθλητικό προφίλ. Παίζει χόκεϊ, γυμνάζεται, κάνει ιππασία, δείχνει περήφανα ένα τεράστιο ψάρι που έπιασε και φυσικά εξασκείται στη σκοποβολή.

Εμφανίζεται και γυμνόστηθος στο πλαίσιο της γιορτής των Θεοφανίων, βουτώντας στα παγωμένα νερά μίας Λίμνης.

Το ημερολόγιο σχεδιάστηκε για να δείξει στους Ρώσους ότι έχουν έναν δυνατό και σταθερό ηγέτη, ο οποίος όμως έχει και μία πιο ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά.

What do Queen Elizabeth, female arm-wrestlers &Russian weapons have in common? They all feature in the latest surreal selection of Vladimir Putin 2019 calendars. pic.twitter.com/6EhKRLsCZO

— Steve Rosenberg (@BBCSteveR) September 26, 2018

«Σπαρταράνε» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι φωτογραφίες αυτές του Βλάντιμιρ Πούτιν δεν είναι καινούργιες. Οι περισσότερες προέρχονται από παλιότερες εμφανίσεις του, έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλα ημερολόγια και έχουν ανακυκλωθεί ως memes στο Διαδίκτυο.

Ο δυτικός κόσμος προσμένει κάθε χρόνο πώς και πώς το καθιερωμένο ετήσιο ημερολόγιο Πούτιν. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι έχουν πάρει το θέμα στην πλάκα.

...and we interrupt this news cycle for some shirtless Putin pictures, courtesy @nohodge

https://t.co/6eoWLUS33Y

— Sharon Weinberger (@weinbergersa) October 2, 2018

«Τι κοινό έχουν η Βασίλισσα Ελισάβετ, παλαίστριες και ρωσικά όπλα; Εμφανίζονται όλα στην τελευταία σουρεαλιστική έκδοση των ημερολογίων του Βλάντιμιρ Πούτιν για το 2019» σχολιάζει δημοσιογράφος του BBC.

H Σάρον Γουάινμπεργκερ των Yahoo News ανακοινώνει με σοβαρό ύφος: «Διακόπτουμε την κανονική ροή ειδήσεων για να σας παρουσιάσουμε τον γυμνόστηθο Πούτιν»!

Τα ημερολόγια για το 2019 έχουν ήδη βρει τον δρόμο τους στο eBay και είναι δημοφιλή τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα