Ο Νεϊμάρ τα... πήρε με τον Έμερι για απίστευτο λόγο!

Μετά την αποκάλυψη της Parisien για τα βασιλικά προνόμια που απολαμβάνει ο Νεϊμάρ, έρχεται και νέο "καπρίτσιο του να αναστατώσει την Παρί, το οποίο εμπλέκει τον Ουνάι Έμερι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει πως θα ξαναγίνει το αφεντικό εντός των συνόρων μετά το πρωτάθλημα της Μονακό την περασμένη σεζόν και την ίδια ώρα διεκδικεί και τον ευρωπαϊκό τίτλο με τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης που διαθέτει, όμως η ηρεμία είναι άγνωστη λέξη στο στρατόπεδο των Παριζιάνων.

Για αυτό άλλωστε "φροντίζει" ο Νεϊμάρ...

Όχι, η αναφορά δεν είναι για τα προνόμια ηγεμόνα που έχει στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας και τα οποία έβγαλε στη φόρα η γαλλική "Parisien" (τοποθετώντας μία ακόμα νάρκη στο στρατόπεδο της Παρί) αλλά για το νέο "σκάνδαλο" που έρχεται στο φως χάρη στους συμπατριώτες του "Ney".

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "UOL Esporte", ο "Mr 222.000.000 ευρώ" (κοινώς η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου) έχει πάρει την απόφαση να ξεφορτωθεί τον Ουνάι Έμερι, με την αιτία της ρήξης των δύο ανδρών να είναι ιστορική.

Πρόκειται για την επιθυμία του Ισπανού τεχνικού να παρακολουθούν οι παίκτες του video γύρω στα 30 λεπτά κάθε ημέρα, με τον Νεϊμάρ να το θεωρεί "ταλαιπωρία" και να έχει κάνει έντονα παράπονα στους διοικούντες για τον Έμερι, ζητώντας την αποπομπή του...

Keywords
Τυχαία Θέματα