Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εδώ...(video)

Απέναντι στην αγαπημένη του πελάτισσα την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το πρώτο του φετινό χατ-τρικ στο πρωτάθλημα στο εύκολο 5-2 της «βασίλισσας».

Aν (λέμε αν) το πρωτάθλημα ξεκινούσε την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν πρώτος σκόρερ της Primera Division με 7 τέρματα. Ωστόσο, με υποθέσεις δεν φτιάχνεις πραγματικότητες. Ο Πορτογάλος ήταν απών στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και τώρα απλώς χρυσώνει

το χάπι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (5-2), αφού βρήκε το 1-0 από τα 48 δευτερόλεπτα με τον Λούκας Βάθκεθ και είχε τον Κριστιάνο σε μεγάλα κέφια.

Η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν επισκέφτηκε για τουρισμό την Μαδρίτη, δεν πέρασε την σέντρα στα πρώτα 75 λεπτά και μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από την έκταση του σκορ.

Απέναντι στην καλύτερη του πελάτισσα στο «Μπερναμπέου» (16 γκολ σε 8 παιχνίδια) ο Κριστιάνο έκανε το πρώτο του φετινό χατ-τρικ στο πρωτάθλημα (27’, 37’, 80’) για μία πολύ σοβαρή «βασίλισσα» που πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 4-0 χάρη σε ένα ακόμα εκπληκτικό τέρμα του Κρόος (34’).

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ εμφανίστηκε στο γήπεδο μόλις στο τελευταίο τέταρτο, βρήκε δύο γκολ με τους Μπαουτίστα (74’) και Ιγιαραμέντι (83’) στο τελικό 5-2, που έφερε την Ρεάλ Μαδρίτης ξανά στην τρίτη θέση δύο πόντους μπροστά από τη Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα