Ο ΚΟΑ για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ:

«Αναμφίβολα ο αδόκητος θάνατος του Κωστάκη Κουτσοκούμνη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας, τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Η σημαντική προσφορά του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και γενικά στον Κυπριακό Αθλητισμό, είναι καθολικά αποδεκτή. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους λοιπούς συγγενείς του.

Ο αείμνηστος Κωστάκης Κουτσοκούμνης ηγείτο της ΚΟΠ από τη θέση του Προέδρου από το 2001 μέχρι σήμερα, ενώ για άλλα επτά χρόνια ήταν υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος. Στα 24 χρόνια μεστής παρουσίας του στην ΚΟΠ, άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στα ποδοσφαιρικά μας δρώμενα, με σημαντικό λόγο και στον διεθνή χώρο.

Η διαχρονική συνεργασία του με τον ΚΟΑ ήταν αποδοτική σε όλους τους τομείς και είχε πάντα ως γνώμονα την πρόοδο και ανάπτυξη του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αιωνία του η μνήμη. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΚΟΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κλεάνθη Γεωργιάδη, θα παραστεί στην κηδεία, ενώ την ημέρα της κηδείας οι σημαίες στα κτίρια του Οργανισμού θα κυματίζουν μεσίστιες».

Keywords
Τυχαία Θέματα