Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Από αύριο η βελτίωση του καιρού, καθώς και σήμερα ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με ενδεχόμενο βροχών και ενδεχόμενο χιόνι στα ορεινά.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών, χωρίς να αποκλείεται και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ,

και αρχικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα νότια και βόρεια παράλια και κυματώδης στα δυτικά παράλια.

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ταραγμένη στα νότια παράλια και ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είνια αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα