Ο καιρός μέχρι την Κυριακή: Αναλυτικά η πρόγνωση

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Κυριακή

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα ορεινά και στο εσωτερικό θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και σταδιακά µέχρι βορειοανατολικοί, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αρχικά για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα