Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή

Ασθενής, σχετικά χαµηλή, πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι και το βράδυ της Πέµπτης.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά. Μεµονωµένες βροχές δυνατό να σηµειωθούν και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς

ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά δυνατό να πέσουν λίγες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, αλλά παροδικά στα ανατολικά και νότια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, περίοδοι µε συννεφιά θα εναλλάσσονται µε διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τα περισσότερα φαινόµενα αναµένονται το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή και µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο και την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα