Ο Γ. Περδίκης ζητά την παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, εξέφρασε λύπη επειδή -όπως ανέφερε- ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπάθησε "με αστείες δικαιολογίες και επιχειρήματα" να αμφισβητήσει την επιστημονικότητα του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό, δηλώντας εκ νέου ότι ο Υπουργός πρέπει να παραιτηθεί.

"Κάποιοι από την κυβερνητική παράταξη έχουν εκτραπεί και σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον των μελών της Επιτροπής", είπε προσθέτοντας ότι αναμένουμε η παρούσα Κυβέρνηση να αναλάβει τις πολιτικές της ευθύνες.

Ο κ. Περδίκης

είπε επίσης ότι και τα κόμματα που φέρουν ευθύνες πρέπει να τις αναλάβουν και φυσικά ο Υπουργός Οικονομικών να αναλάβει την ευθύνη των υπεύθυνων πράξεών του και να παραιτηθεί.

Ερωτηθείς αν επιμένει ότι θα πρέπει να παραιτηθεί ο Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Περδίκης είπε ότι "πιστεύουμε πως είναι ένας πάρα πολύ καλός επιστήμονας και μπορεί να υπηρετήσει την πατρίδα του και την οικονομία από άλλους χώρους και όχι κατ΄ανάγκη από το Υπουργείο Οικονομικών, όπου στην προσπάθειά του να προσφέρει αυτό που νόμιζε ο ίδιος καλύτερο, υπέπεσε σε σφάλματα και πράγματι κρίνεται από το αποτέλεσμα, το οποίο είναι το πόρισμα της ερευνητικής Επιτροπής και είναι ξεκάθαρο".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα