Ο διάσημος brand futurist, Martin Lindstrom, στην Κύπρο

Ο υπ’ αριθμόν 1 brand professional του κόσμου, Martin Lindstrom, θα βρίσκεται στο 2nd Brand Congress, που παρουσιάζει η ΜΤΝ στις 27 Μαρτίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Μέσα από εμπειρίες και πρακτικά παραδείγματα, ο Martin Lindstrom, θα παραθέσει, ότι νεώτερο υπάρχει στον χώρο του branding και rebranding. Ακόμα, θα αγγίξει πρακτικές online, offline,

social, αισθητηρίων, νευροεπιστήμης και από στόμα σε στόμα, ώστε για άλλη μια φορά να παρακινήσει και να κινητοποιήσει το κοινό, το οποίο φεύγοντας θα πάρει μαζί του όλα όσα πρέπει να έχει και να γνωρίζει, ώστε να φτιάξει ένα δυνατό brand.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Lindstrom έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό TIME στους 100 ανθρώπους που αποτελούν σήμερα πηγή έμπνευσης παγκοσμίως. Τα βιβλία του καταγράφουν σημαντικό αριθμό πωλήσεων διεθνώς και στις παρουσιάσεις τους η προσέλευση ξεπερνά πάντοτε κάθε προσδοκία. Στο 2nd Brand Congress κεντρικό του θέμα θα είναι: Get inside the consumer’s mind and enhance your brand.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων από κάθε τομέα της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.imhbusiness.com/2nd-brand-congress-martin-lindstrom-in-cyprus#pdf-programme

Οργάνωση: ΙΜΗ. Πλατινένιος Χορηγός: ΜΤΝ. Χρυσός Χορηγός: Carlsberg. Αργυροί Χορηγοί: BRANDCORE, Powersoft Computer Solutions και Πανεπιστήμιο UcLan Cyprus. Χορηγοί Επικοινωνίας: ΙnΒusinessΝews.com, Goldnews.com.cy, Τηλεόραση Σίγμα και ΟΚ!. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555, www.imhbusiness.com,

[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα