Ο Αντετοκούνμπο ανήκει στους "a star is born"

Μεταξύ των νέων αστέρων του ΝΒΑ έχει επιλεγεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το αφιέρωμα του bleacher report στον Έλληνα άσο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι μια απλή περίπτωση παίκτη, ένα ακατέργαστο διαμάντι. Όποια λίστα κι αν ξεψαχνίσεις πλέον για τους παίκτες με τη μεγαλύτερη εξέλιξη από χρόνο σε χρόνο συναντάς το όνομα του πολυσύνθετου Έλληνα γκαρντ-φόργουορντ.

Το "bleacher report" ασχολήθηκε (ξανά) με την περίπτωσή του και τον συμπεριέλαβε σ' εκείνη την 6άδα των παικτών που μέσα στη σεζόν έκαναν

τεράστια πρόοδο και έφτασαν πλέον να θεωρούνται αστέρια του αμερικάνικου πρωταθλήματος.

Κατά το άρθρο, το μεγάλο προσόν του Αντετοκούνμπο είναι η ευελιξία του. Ο Dan Favale, ο συντάκτης του αφιερώματος, τον χαρακτηρίζει έναν υπερήρωα γιατί μπορεί να παίζει με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της 5άδας.

Φυσικά και επικεντρώνεται στην αύξηση των στατιστικών απ' όταν ο Κάρτερ-Γουίλιαμς τραυματίστηκε και ο 21χρονος άσος ανέλαβε το κουμάντο των "ελαφιών", ενώ στην αμφιβολία που προκύπτει από τα χαμηλά ποσοστά στα σουτ απ' έξω απαντάει με την ικανότητα του Giannis να ελίσσεται στην... κίνηση και τη συνολική επιρροή του στο ματς.

Το φινάλε του κειμένου δε είναι επικό, αφού ο αρθρογράφος σημειώνει πως μονάχα δύο παίκτες μικρότεροι των 25 ετών, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και Κρις Γουέμπερ, είχαν αντίστοιχα νούμερα σε ασίστ, κλεψίματα, μπλοκ συνδυασμένα με 1200 πόντους! Κάτι που τον κατατάσσει ήδη στους αστέρες του σήμερα.

Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες που απασχολούν τον Favale είναι οι Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Μπλέιζερς), Αϊζάια Τόμας (Σέλτικς) και Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς)

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα