Ο Snoop Dogg παρουσιαστής σε εκπομπή μαγειρικής

Ένα περίεργο δίδυμο κάνει την εμφάνισή του, στο κανάλι VH1 της Αμερικής. Μάρθα Στιούαρντ και Snoop Dogg ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκπομπή μαγειρικής αλλιώτικη από τις άλλες.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια η Μάρθα Στιούαρντ, με τον Snoop Dogg φαινομενικά δείχνουν αταίριαστοι και πολύ διαφορετικοί, ωστόσο η σχέση τους ξεκίνησε από το 2009, όταν έκαναν για πρώτη φορά μαζί brownies.

Επτά χρόνια μετά, κάποιος έξυπνος και διορατικός τύπος, μας έβαλε μαζί σε μια νέα εκπομπή μαγειρικής, πολύ διαφορετική από οτιδήποτε έχετε δει. Είναι πολύ αστείο", αναφέρει η Στιούαρντ.

Η εκπομπή που παρουσιάζει ο ιδιόρρυθμος ράππερ έχει τίτλο "Martha and Snoop's Dinner Party." και θα είναι εβδομαδιαία. Το concept, θα είναι να ετοιμάζει η Στιούαρντ μαζί με τον Snoop δείπνο και σε κάθε εκπομπή θα "κάνουν το τραπέζι" σε διαφορετικό καλεσμένο.

Ήδη έχουν γυρίσει τα πρώτα 10 επεισόδια της εκπομπής και οι συντελεστές αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό, ενώ χαρακτηρίζουν τον ράπερ ως επαγγελματία και τελειομανή.

Παρά την έφεση που έχει ο ράπερ στη μαριχουάνα σύμφωνα με την Στιούαρντ στο πλατό είναι συγκρατημένος και δεν έχει δώσει δικαιώματα σε σχέση με τη συγκεκριμένη συνήθειά του, που είναι και ευρέως γνωστή.

Πηγή CNN

Keywords
Τυχαία Θέματα