«Ο McGregor πέρασε 111 γροθιές στον Mayweather» (video)

Την περηφάνια του για την παρουσία του Conor McGregor στη μονομαχία του απέναντι στον Floyd Mayweather εξέφρασε με δηλώσεις του το αφεντικό του UFC τονίζοντας ότι τον περιμένει πίσω στο MMA.

Ο Dana White είδε τον Conor McGregor να ηττάται με καθαρό τρόπο από τον Floyd Mayweather,

ωστόσο η εμφάνισή του Ιρλανδού κόντρα σε έναν από τους κορυφαίους πυγμάχους όλων των εποχών σε ένα άθλημα στο οποίο ο ίδιος δεν είναι προπονημένος κέρδισε το σεβασμό του.

Μάλιστα, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο McGregor πέρασε 111 γροθιές στον αντίπαλό του προσθέτοντας πως θέλει να τον δει να επιστρέφει στο MMA.

Ειδικότερα το αφεντικό του UFC ανέφερε:

«Είμαι τόσο πολύ υπερήφανος για τον Conor. Δεν είναι ο αγώνας που περίμενα να δω. Όταν μπαίνεις στην επαγγελματική πυγμαχία ξεκινάς με 4 ή 6 γύρους. Όμως σήμερα ο Conor πήγε για 10 γύρους απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους πυγμάχους που υπήρξαν ποτέ. Και υπήρχε κόσμος που έλεγε πως δεν θα καταφέρει να περάσει ούτε γροθιά.

Ο Conor τον βρήκε με 111 γροθιές σε λιγότερο από δέκα γύρους. Οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του Mayweather σε 12 γύρους δεν έφταναν ούτε καν πάνω από 100 γροθιές.

Θα προτιμούσα να μην συνεχίσει στην πυγμαχία. Ο Conor είναι μαχητής ΜΜΑ και καλύτερος όταν χρησιμοποιεί όλα τα όπλα του. Νομίζω τα πήγε εξαιρετικά απόψε, όμως τον θέλω πίσω στο UFC».

Keywords
Τυχαία Θέματα