Νυχτερίδες κι άλλα αρπακτικά βρήκαν σπίτι μετά τις φωτιές

Μια πανέμορφη δράση πραγματοποιείται μέσα από την άψογη συνεργασία των Δασικών Βιομηχανιών Κύπρου και του Τμήματος Δασών, για να δημιουργηθούν φωλιές και καταφύγια νυχτερίδων, μικροπουλιών και διαφόρων ειδών νυχτόβιων αρπακτικών, τα οποία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές έμειναν εκτεθειμένα. Ο ρόλος τους για το περιβάλλον μας είναι εξαιρετικά σημαντικός και πρέπει να διαφυλαχθεί.

Οι Δασικές Βιομηχανίες Κύπρου

αντιλαμβάνονται το βάρος που κουβαλά το όνομά τους και στα πλαίσια της Εταιρικής και Κοινωνικής τους ευθύνης, ανέλαβαν, μετά την καταγραφή της ανάγκης, να προμηθεύσουν δωρεάν Marine Plywood, ένα προϊόν το οποίο εξαιτίας των χαρακτηριστικών του (ελαφρύ, άοσμο, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες) αποτελεί σπουδαίο εργαλείο για κατασκευές τέτοιου τύπου.

Ο καθένας μας μπορεί να κοιτάξει γύρω του και να βρει τρόπους να διαφυλάξει μέσω συνεργειών το οικοσύστημα του οποίου αποτελούμε μέρος. Σήμερα, στο Νικητάρι έγινε η τελική επιθεώρηση για τον μεγαλύτερο αριθμό τεχνητών φωλιών και καταφυγίων που έγινε ποτέ μαζικά στην Κύπρο και προορίζονται για τις καμένες περιοχές Σολέας και Αργάκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα