Ντε Μπρόινε: «Εγώ δεν θέλω να τραυματίζονται οι αντίπαλοι»

Αποστομωτική απάντηση από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στον Πολ Πογκμπά εν όψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τον Βέλγο άσο να δηλώνει ότι ποτέ δεν έχει ευχηθεί τραυματισμό αντιπάλου και πως πάντοτε θέλει ν' αντιμετωπίζει τους καλύτερους.

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στην «Manchester Evening News» και τοποθετήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου χαφ της Γιουνάιτεντ, που εξέφρασε την ελπίδα του να... χάσει η ομάδα του Πεπ

ορισμένους βασικούς παίκτες ώστε να στραβοπατήσει στα επόμενα ματς και να μειωθεί η διαφορά των διεκδικητών του τίτλου από την κορυφή.

«Αυτά είναι χαζομάρες, δεν τα υιοθετώ και δεν μου αρέσουν. Αν κάποιος πιστεύει ότι είναι μοιραίο και σκέφτεται το Karma, τότε είναι δικαίωμά του. Εγώ προσωπικά δεν έχω ευχηθεί ποτέ να τραυματιστεί αντίπαλός μου και πάντα θέλω ν' αντιμετωπίζω την πιο δυνατή ομάδα και τους πιο δυνατούς παίκτες. Δεν με απασχολεί τι λέει ο Πογκμπά. Είναι τρομερός παίκτης, αλλά πήρε κόκκινη και θα απουσιάσει. Τον γνωρίζω λίγο... Εμείς απλά πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας», ανέφερε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα