Νταμπίζας σε Δώνη: "Έλα μαζί μου στον ΠΑΟ"

Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει μετά από 3,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να χτίσει και πάλι μια ομάδα όπως εκείνη της σεζόν 2013-14 που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο "Ντάμπι" έχει την καθολική αναγνώριση απ' όλους τους ανθρώπους του τριφυλλιού και πλέον και ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να τον αγκαλιάσει, σε αντίθεση με την πρώτη φορά.


Πλέον ο Νταμπίζας γυρίζει και θέλει να φέρει φυσικά και έναν ακόμα παλιό γνώριμο στο τριφύλλι.

Αυτός είναι ο Γιώργος Δώνης. Οι δύο άνδρες έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή μεταξύ τους και συζητούν τα πάντα γύρω από τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, ο Νταμπίζας είπε στον Δώνη ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, μετά και τη συνάντηση που έκανε με τους ανθρώπους του Παϊρότζ στην Αθήνα. Και του είπε πως το ιδανικό θα είναι να συνεργαστούν οι δυο τους στο τριφύλλι, με σκοπό να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη δύσκολη μέρα.

Ο Δώνης είναι ακόμα επιφυλακτικός όσον αφορά το πρότζεκτ που θα κληθεί να υπηρετήσει και το κατά πόσο η διοίκηση θα έχει συνέπεια απέναντι στους παίκτες, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις πληρωμές. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα