Νικόλας 2018: Δημιουργία πρωτοποριακού νοσοκομείου

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξήγγειλε σήμερα τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού νοσοκομείου, που θα προσφέρει στα παιδιά μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, θα καλύπτει όλες τις παιδιατρικές ειδικότητες και θα σέβεται τις ανάγκες τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξήγγειλε τη δημιουργία Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παιδιών και Εφήβων και Κέντρου Προγεννητικής Ιατρικής.

«Για τις δυνάμεις της Αλλαγής, η παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών Υγείας προς όλους τους Πολίτες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Τα παιδιά είναι η πιο σημαντική

επένδυση της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να εναποθέτουμε την υγεία τους στο φιλότιμο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Μακαρίου Νοσοκομείου, που κοπιάζουν σε κτιριακές εγκαταστάσεις στην ουσία εγκαταλελειμμένες από την πολιτεία. Το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος απαριθμεί 35 χρόνια ζωής, και αδυνατεί πλέον να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών μας», είπε ο υποψήφιος ΠτΔ και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς, οι κτιριακές εγκαταστάσεις, παρά τις κατά καιρούς ανακαινίσεις, είναι απηρχαιωμένες. Η σύγχρονη αντίληψη για τη νοσηλεία και τη φιλοξενία παιδιών, απαιτεί καλή υποδομή και χαρούμενο περιβάλλον, αλλά και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με καλές αμοιβές, επιστημονική ανέλιξη και ηθικά κίνητρα. Απαιτεί γιατρούς οι οποίοι θα είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και αφοσιωμένοι στα παιδιά, αλλά παράλληλα θα έχουν στη διάθεσή τους και σύγχρονα μηχανήματα, για να μπορούν να ανταποκρίνονται πλήρως στο έργο τους. Τα οφέλη από νέο νοσοκομείο είναι πολλαπλάσια από την απαιτούμενη μη απαγορευτική δαπάνη και το έργο μπορεί να υλοποιηθεί τάχιστα με σωστό προγραμματισμό και σωστές προτεραιότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα