Νικολαΐδη στηρίζει για δήμαρχο η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού

Τη βεβαιότητα της πως "η παράδοση της σκυτάλης της δημαρχίας Λεμεσού στον Νίκο Νικολαΐδη, θα δώσει νέα δυναμική ανάπτυξης και θα αποβεί θετική για το μέλλον της πόλης", εκφράζει η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού, εξαγγέλλοντας σήμερα τη στήριξη της προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Νικολαΐδη για τη δημαρχία της πόλης

Σε κοινή διάσκεψη Τύπου στη Λεμεσό, η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού, ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε την υποψηφιότητα του

Νίκου Νικολαΐδη και όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της, διαφάνηκε κοινή φιλοσοφία και όραμα για το μέλλον της πόλης, μετά από συνεχή και σε βάθος ανταλλαγή απόψεων που υπήρξε τους τελευταίους μήνες, για πολεοδομικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα της Λεμεσού.

Επίσης, προστίθεται, ρόλο στην απόφαση για στήριξη Νικολαΐδη, διαδραμάτισε το γεγονός ότι κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος και ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως βουλευτής Λεμεσού, διατηρούσε τακτικές επαφές με την Κίνηση, ενημερωνόταν για τις θέσεις της και συνεργαζόταν μαζί της σε σχέση με ζητήματα που απασχολούν την πόλη της Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει, "η μέχρι τώρα θητεία του κύριου Νικολαΐδη στα κοινά, από τις θέσεις του Υπουργού και Βουλευτή, απέδειξε τη δημοκρατικότητα που τον διακρίνει, την αδιαμφισβήτητη εντιμότητα του, την κοινωνική του ευαισθησία καθώς και την αποτελεσματικότητα του".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νικολαΐδης εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Κίνησης για την απόφαση αυτή, υποδεικνύοντας πως "με επιφορτίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και μου δίνει πολύ σημαντικά εφόδια στην προσπάθεια μας για τη πόλη μας".

Ο κ.Νικολαίδης εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση του ότι ο Δήμος Λεμεσού έχει μια πολύ σημαντική δυνατότητα, μέσα στα πλαίσια μιας φιλοσοφίας συλλογικότερης διαχείρισης της πόλης, να συνεργαστεί και να αξιοποιήσει τις σημαντικές υπηρεσίες από φορείς όπως η Κίνηση Αρχιτεκτόνων και πρόσθεσε πως "μέσα από τέτοιες συνεργασίες θα εμπεδωθεί και η συμμετοχή των δημοτών στα δρώμενα του δήμου τους, κάτι που είναι μια από τις βασικές αρχές και επιδιώξεις μας".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα