Νέο ξεκίνημα με μεγάλη επιτυχία για τα ακίνητα της Leptos Estates

Νέο ξεκίνημα για το 2019 με την παρουσία της Leptos Estates σε διεθνή σεμινάρια και εκθέσεις για ακίνητα και επενδύσεις τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου τόσο στις χώρες της Ασίας, τη Μέσης Ανατολής αλλά και της Ευρώπης.

Οι ομάδες των Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Leptos Estates, καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να προωθήσουν και να αναδείξουν όχι μόνο τις δραστηριότητες και τα έργα του Ομίλου, αλλά και τις όμορφες και συνάμα κοσμοπολίτικες πόλεις της Πάφου, Λεμεσού και Χανίων γενικότερα. Η όλη προσπάθεια θα συνεχισθεί και κατά τους μήνες

Φεβρουάριο και Μάρτιο στην Ελβετία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Νότια Αφρική, το Κουβέιτ, το Κατάρ, την Αίγυπτο και το Βιετνάμ.

Η επιχειρηματική εξωστρεφής στρατηγική της Leptos Estates και η συνεχής ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και κύρους έργα, έχουν προσελκύσει μεγάλες ξένες επενδύσεις από όλη την υφήλιο. Τα έργα που υλοποιούνται αυτή την εποχή είναι κυρίως σε παράκτιες περιοχές, και τα οποία ελκύσουν υποψήφιους αγοραστές με γερά πορτοφόλια”.

Ο ‘Όμιλος Λεπτός, με πάνω από πενήντα εννέα χρόνια εμπειρίας, έχει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τόσο στην Κύπρο (Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία), όσο και στην Ελλάδα (Αθήνα, νησιά Κρήτη, Πάρο και Σαντορίνη). Το ποιοτικό αυτό χαρτοφυλάκιο της Leptos αποτελείται από περισσότερα από 350 πρωτοποριακά έργα που περιλαμβάνουν ευρύχωρα διαμερίσματα, κομψά αρχοντικά, πολυτελείς επαύλεις και μοντέρνες κατοικίες σε αποκλειστικά παραθαλάσσιες τοποθεσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα