Νέα υπηρεσία Kodak Photo Kiosk στα καταστήματα Public

Τα Public, ο απόλυτος προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού, σου δίνουν την ευκαιρία να κρατήσεις για πάντα τις στιγμές σου ζωντανές με την καινούρια υπηρεσία Kodak Photo Kiosk. Επισκέψου το κατάστημα Public της πόλης σου, συνδέσου με όποιον τρόπο θες και εκτύπωσε τις φωτογραφίες σου εύκολα και γρήγορα!

Η νέα

υπηρεσία Kodak Photo Kiosk σου προσφέρει τη δυνατότητα να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες σου σε 2 διαφορετικά μεγέθη, να εκτυπώσεις φωτογραφικό κολλάζ, κάρτες ή προσκλήσεις ανάλογα με τη περίσταση, ακόμα και το ημερολόγιο σου, σε τιμές που ξεκινούν από 0.30 σεντς μόνο.

Σύνδεσε και τύπωσε τις φωτογραφίες που έχεις στο κινητό σου, στη μνήμη USB, στη φωτογραφική μηχανή, στον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ακόμη και στο Facebook ή και στο Instagram σου.

Φτιάξε τη δική σου συλλογή από ευχάριστες αναμνήσεις, δημιούργησε οικογενειακά άλμπουμ, διακόσμησε το χώρο σου και κάνε ένα οικονομικό δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία Public Photo Studio μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: http://www.public-cyprus.com.cy/public-photo-studio/

Βρες το μόνο στα Public και εκτύπωσε εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες σου!

Public: 10 χρόνια στη ζωή μας, στην καρδιά μας, στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα