Νέα «βόμβα» Παμπορίδη για πολιτικό αρχηγό – «Ξεφτίλες»

Νέα βόμβα κατά πολιτικού αρχηγού έριξε ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, μέσω twitter.

Συγκεκριμένα, σε tweet του την Παρασκευή (5/4) έγραψε: «Προς τον πολιτικό αρχηγό που λέει στους επαγγελματίες υγείας να μην ενταχθούν στο ΓεΣΥ υποσχόμενος ότι μετά τις ευρωεκλογές θα φέρει τροποποίηση της νομοθεσίας για να το εξουδετερώνει: Αντροπή σιόρ! Εμπήκατε τζιαμέ για τον κόσμο. Όϊ για τα ριάλια των κολλητών σας. Ξεφτίλες».

Το σχετικό tweet

όπως ήταν λογικό ξεσήκωσε σωρεία αντιδράσεων κατά του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού που φέρεται να προέβη σε αυτές τις «προτροπές».

Πολλοί χρήστες του twitter κάλεσαν τον κ. Παμπορίδη να κατονομάσει τον συγκεκριμένο πολιτικό αρχηγό που υποσκάπτει την εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Το tweet Παμπορίδη σχολίασε ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης γράφοντας: «Ο Παμπορίδης είναι ξεκάθαρος: πολιτικός αρχηγός υποστηρίζει ότι θα αλλάξει τον νομό για το ΓΕΣΥ μετά τις ευρωεκλογές. Ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο για να τον παίρνουν στα σοβαρά όταν το υπόσχεται; Ο Περδίκης; Ο Λιλλήκας; Η Θεοχάρους; Κουίζ για εύκολους λύτες», φωτογραφίζοντας έτσι, «μεγάλο» κοινοβουλευτικό κόμμα.

Πάντως, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετήθηκε επί του ζητήματος ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν επιθυμεί καμία αναβολή και καμία αναστολή του ΓεΣΥ και δεν έχει προχωρήσει σε καμία υπόσκαψη.

Προς τον πολιτικό αρχηγό που λέει στους επαγγελματίες υγείας να μην ενταχθούν στο ΓεΣΥ υποσχόμενος ότι μετά τις ευρωεκλογές θα φέρει τροποποίηση της νομοθεσίας για να το εξουδετερώνει: Αντροπή σιόρ! Εμπήκατε τζιαμέ για τον κόσμο. Όϊ για τα ριάλια των κολλητών σας #Ξεφτίλες

— George Pamboridis (@GPamboridis) April 5, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα