Νέα ισχυρά ασύρματα ακουστικά, σχεδιασμένα για αθλητικούς τύπους

Η ASBIS αποτελεί αποκλειστικός συνεργάτης και διανομέας της Bang &  Olufsen για Κύπρο και Ελλάδα.

Τα handsfree Bang &Olufsen Beoplay είναι ασύρματα ακουστικά bluetooth, κατασκευασμένα με υψηλή αντοχή και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Είναι κατάλληλα για άτομα που γυμνάζονται με έντονο ρυθμό.

Γιατί ξεχωρίζουν;

Τα BeoPlay Ε8 sport διαθέτουν ear tips

που τα κρατούν σταθερά στο αυτί όταν ο χρήστης κινείται έντονα. Συγκεκριμένα στο κουτί περιλαμβάνονται 5 διαφορετικά ear tips, για τέλεια προσαρμογή και ακουστική απόδοση.

Έξυπνη επαφή αφής (Touch Control) - Ακόμη διαθέτουν κουμπιά ελέγχου με τα οποία μπορείς να απαντάς σε κλήσεις και να ελέγχεις τις λειτουργίες αναπαραγωγής, με ένα μόνο ακούμπημα στο ακουστικό σου. Ακόμη προσφέρoυν πλούσιο ήχο με ισχυρή απόδοση μπάσων.

Είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά σε όποια δήποτε καιρική συνθήκη με μπαταρία που  ενισχυεί την προπόνησή σας εώς και 30 ώρες.

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, Tp-Link, Samsung, Seagate, Ubiquiti αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio, Canyon και Perenio. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25-257350, ή μέσο e-mail στο [email protected]

Σχετικά με την Bang &Olufsen:

Η Bang &Olufsen (B&O) είναι κορυφαία premium οπτικοακουστική εταιρία που σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα ήχου, τηλεοράσεις, τηλέφωνα και ακουστικά. Ιδρύθηκε το 1925 από τους Peter Bang και Svend Olufsen και έχει έδρα την Δανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα