Ναι μπορεί ο Απόλλωνας απέναντι στην Μαρσείγ

Αντίστροφα μετρούν όλοι στον Απόλλωνα για τον αγώνα με την Μαρσείγ, την Πέμπτη στο ΓΣΠ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά με ξεκάθαρο στόχο. Να δει στα μάτια τους Γάλλους, Να παίξει το δικό του παιχνίδι κυνηγώντας το βαθμολογικό κέρδος. Δύσκολο;

Γι` αυτόν τον Απόλλωνα όχι. Το απέδειξε στο Ολίμπικο απέναντι στην Λάτσιο, το απέδειξε στην Ελβετία απέναντι στην Βασιλεία. Άλλωστε, ο Σωφρόνης Αυγουστή το έχει τονίσει πολλές φορές ότι σε αυτόν τον όμιλο δεν

πάει για διακοπές ο Απόλλωνας. Ναι μεν είναι το αουτσάιντερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγά το κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός. Ο Απόλλωνας μπορεί και θα το αποδείξει την Πέμπτη το βράδυ.

Από την άλλη, η Μαρσέιγ στοχεύει στον αγώνα της Πέμπτης τους τρεις βαθμούς για να γιατρέψει τις πληγές της. Αυτό γιατί το κλίμα στην Γαλλική ομάδα δεν είναι και το καλύτερο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Λιλ με 3-0. Αποτέλεσμα που την έχει φέρει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έντεκα μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, η Μαρσέιγ έχει δεχθεί 16 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Ο προπονητής της Μαρσείγ, Ραούλ Γκαρσία, δέχεται αυστηρή κριτική, όπως και αρκετοί ποδοσφαιριστές για τους οποίους δαπανήθηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση τους.

Ο Απόλλωνας πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί στην Γαλλική ομάδα όπως και το γεγονός ότι είναι μια ομάδα που δέχεται εύκολα τέρμα. Σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος έχει παραβιαστεί 16 φορές η εστία της. Σύμφωνα με τα στατιστικά της, παρουσιάζει προβληματική αμυντική συμπεριφορά στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και προς το τέλος του αγώνα. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα έχει δεχθεί τα οκτώ από τα 16 τέρματα. Ακόμα και στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο την Αϊντραχτ, δέχθηκε τέρμα στο 52` και στο 89`.

Τα τέρματα που δέχθηκε η Μαρσειγ

0-15 -

15-30 2

30-45 3

45-60 4

60-75 3

75-90 4

Μέχρι το τελευταίο λεπτό

Ο Απόλλωνας έχει δείξει ότι κυνηγά το τέρμα μέχρι το τελευταίο λεπτό ενός αγώνα. Είτε παίζει εντός ή εκτός, είτε είναι φαβορί ή αουτσάιντερ. Αυτή την φιλοσοφία έχει περάσει ο Αυγουστή στους παίκτες του, αυτό είναι το DNA του Απόλλωνα, κάτι που φανερώνεται και μέσω των στατιστικών του.

Τα τέρματα που πέτυχε ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα

0-15 2

15-30 1

30-45 3

45-60 1

60-75 1

75-90 3

Τα τέρματα που πέτυχε ο Απόλλωνας σε Ευρώπη

0-15 2

15-30 1

30-45 -

45-60 6

60-75 1

75-90 5

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλωνας, Μαρσείγ,apollonas, marseig