Μιτσερό:Πέπλο μυστηρίου-Αγωνία για 6χρονο παιδί–Φρεάτιο 125μ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον εντοπισμό πτώματος σε φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του Μιτσερού. Το κουβάρι ενός στυγερού εγκλήματος με θύμα γυναίκα από τις Φιλιππίνες που δηλώθηκε ως ελλείπουσα μαζί με το παιδί της, τον Μάιο του 2018, ξετύλιξε φιλικό της πρόσωπο το οποίο την αναγνώρισε από τα σκουλαρίκια που φορούσε. Η τελική ταυτοποίηση της γυναίκας θα επέλθει με την ολοκλήρωση των εξετάσεων dna. Το ίδιο πρόσωπο είχε προχωρήσει στην δήλωση εξαφάνισης της 38χρονης Marry Rose Tiburcio,

αλλά και της κόρης της.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή σε βάθος 15 μέτρων στο φρεάτιο, το οποίο είναι γεμάτο με νερό. Το πτώμα εντοπίστηκε από τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή και άμεσα στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση με την συμμετοχή μελών της ΕΜΑΚ αλλά και της Πυροσβεστικής. Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ, Έλενα Λουκά, σε περίπτωση που αποφασιστεί ότι η ανακριτική ομάδα θα επιστρέψει στον τόπο όπου εντοπίστηκε το σώμα της γυναίκας, προκειμένου να εντοπίσει το 6χρονο παιδί της γυναίκας, θα πρέπει να εκπονηθεί ειδικό σχέδιο δράσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έργο των Αρχών καθίσταται ως εξαιρετικά δύσκολο αφού το φρεάτιο είναι βάθους 125 μέτρων και παράλληλα διακλαδώνεται σε γαλαρίες οι οποίες είναι σε διαφορετικά υψόμετρα.

Το φρεάτιο είναι γεμάτο με νερό, όπως αναφέρουν ίδιες πληροφορίες. Σε ό,τι αφορά τώρα την ανάκριση του 33χρονου πρώην συμβίου της άτυχης γυναίκας από τις Φιλιππίνες και πατέρα του 6χρονου, ο ύποπτος φέρεται να δηλώνει μη παραδοχή ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι θεωρούσε ότι η γυναίκα του είναι στο εξωτερικό μαζί με την 6χρονη κόρη τους.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, ενώ στόχος των ανακριτών είναι όπως εξασφαλιστεί μαρτυρία. Η ανακριτική ομάδα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες.

Υπό αστυνομική φρούρηση τελεί εκ νέου η σκηνή όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού, ενώ σε νέες έρευνες θα προχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία, καθώς υπάρχει καταγγελία για εξαφάνιση και ενός 6χρονου παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα