Μίλησε για τη νίκη αλλά και για τα μεταγραφικά: ''Υπάρχει απόφαση...''

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά από τον αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο (24/8).

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό που μια ομάδα καινούρια καταφέρνει να ξεκινήσει με νίκη μέσα από μια δύσκολη έδρα. Με μια εμφάνιση που είχε και τα θετικά της αλλά και τα σημεία που θα δουλέψουμε. Όμως αυτό που περιμέναμε περίπου το είδαμε σήμερα.

Αυτό που θέλαμε το κάναμε. Η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική. Η Ομόνοια θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει. Για την Ομόνοια το κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό. Για τους τρεις βαθμούς, η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ήταν εξαιρετικότατος, υποδειγματικός. Έδωσε τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Τους περιμένουμε μαζικά το Σάββατο απέναντι στη Σαλαμίνα. Παίζουμε στην έδρα μας, θα φτάσουμε τους έξι βαθμούς και θέλουμε τον κόσμο εκεί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε".

 

Για την μεταγραφική ενίσχυση: "Υπάρχει απόφαση για ακόμα μια μεταγραφή. Πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αυτό σημαίνει ότι πλησιάζει και η κίνηση. Ευχόμαστε να είναι αυτή που θέλουμε και να ολοκληρώσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε ένα καλό επίπεδο. Είναι ικανοποιημένος και ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής με την στελέχωση που έγινε".

Keywords
Τυχαία Θέματα